lördag, februari 15

inflyttade. att gilla "hemma".


 
välkomnande badrumskrok som jag diggar väldigt mkt.
en vecka har vi bott här nu och lägenheten kändes väldigt fort som hemma. men att säga att vi bor i fruängen känns fortfarande konstigt. favoritplatsen är det fina köket (där jag sitter nu):


mer bänkyta. J kom hem med ett fridgepack coca cola-burkar :-)
halvväggen mellan arbetsdel och matbordsdel.
 
igen mkt mer bänkyta än tidigare.
ikeas tjusig skohylla med bänk överst. hade spanat in den ett tag och trodde den skulle göra sig bra i hallen-vilket den gjorde. vi har dock bänkdelen främst för väskförvaring som synes :-) men det finns ju alltid möjlighet att dra fram den. jag hittade den färdigmonterad på blocket för halva priset vid st eriks sjukhus och fick några blåmärken på armen när jag bar hem den på bussen och tunnelbanan. men det var det värt!

jag börjar iaf se slutet på uppackandet nu och början på nästa fas av mer fix; bland mkt annat specialgardingstänger med skena för att kunna dra för de stora fönsterpartierna i vardagsrummet, för värmens skull. sy gardiner. rullgardiner till vårt sovrum, med en extra lång variant över balkongdörren. köpa den här sänggaveln med förvaring, fler tillagningskärl till induktionshällen, vitrinskåp och ny byrå eftersom J inte vill ha den gamla i sovrummet. när vi flyttade den upptäckte vi nämligen mögel i hörnet där den stått.

4 kommentarer:

Karro sa...

Vad fint det ser ut! När uppackningen är gjord börjar det roliga "piffandet"! :-) Kram

Lina sa...

ja, håller med :-) ser fram emot att sätta upp foton.
om ett tag får ni komma ännu lite längre söderut på besök :-)
kramar

Karro sa...

Låter bra! Nu när ni har flyttat så pass långt söderut har vi sett till att skaffa bil så besöken ska gå ännu smidigare. ;-)
Kram

Lina sa...

oj, ser man på :-)