måndag, juni 30

saferide.

förstår inte varför men jag är om möjligt ännu tröttare. blev ingen fest hos K i lördags för jag var så trött och hade ont i huvudet. låg och vilade och sov ett par timmar på dagen. igår kom J:s föräldrar och syster E med sambo K och vi gick med dem till klubbensborg och fikade i det vackra vädret. satt sen och kollade lite resor med E&K men bestämde inget konkret. har aldrig åkt sista-minuten förut och de andras kontrollbehov är inte lika stort som mitt...

mamma och pappa har åkt på semester och jag saknar dem lite. men när de väl kommer tillbaka är också saknaden borta, det ingår liksom lite i definitionen. lyssnar fortfarande på låten jag länkade till i förra inlägget. får mig att minnas.

3 kommentarer:

Karro sa...

Men Linis! Är du fortfarande lika trött?! Vad tråkigt! Du får se till att pigga på dig så vi kan ses nån dag!
Vi hade grymt kul på festen i lördags, men så här i efterhand kanske man hade kunnat ta det lite lugnare... ;-) Är fortfarande helt slut!

Maria sa...

Jag är också sjukt trött. När har du semester? Jag räknar ner för att överleva tills min börjar.

Lina sa...

karro - hehe. mm, såg matildas kommentar på facebook. man undrar lite vad som hände?! vet verkligen inte varför jag är så trött...tröttsamt. tänkte att vi kanske kunde ses och käka middag i solna nån dag den här veckan?

maria - inte riktigt bestämt. ska jobba denna vecka och ev. nästa oxå. vad ska ni göra?