söndag, juni 8

sydeuropeisk värme.

verkligen tryckande varmt idag, så att värmen som egentligen är nåt abstrakt blir konkret. det är först nu såhär på kvällen det börjar bli behagligt att vistas utomhus. vi har gått en runda till och på stora essingen men de flesta vägar för att komma ned till vattnet var privata. faktiskt tror jag inte jag sett så många privat område-skyltar förut. till och med ett till synes vanligt bostadsområde med lägenhetshus var staketomgärdad och smyckat med såna skyltar. vad ska man tro?

cyklade till stadshuset igår för andra gången via lilla essingen och hem längs söder mälarstrand. slogs åter igen av hur nära det är och börjar fundera på nya framtida rutter. kanske årstaviken runt vore nåt...cykling passar mig bra när det är varmt eftersom värmen upplevs på ett annat sätt.

alltså en bra lugn helg. nästa blir mer hektisk då lillebror N slutar på sin skola och ska ha avslutning där och sen lite mottagning hemma hos mamma&pappa, jag ska dit även på fredag efter jobbet för att hjälpa till med förberedelser.

Inga kommentarer: