tisdag, december 25

jul i vemdalsskalet.

befinner mig nu i en stor lyxig splitterny lägenhet i vemdalsskalet där vi firar jul med J:s familj. så ny att varken internet eller avlopp var testade och det vart ett litet pådrag under ungefär en halv dag i förrgår för att till slut konstatera att nån (troligen lekande barn) lagt stora stenar i rören innan de sattes ihop. nu funkar iaf internet för tillfället och jag ligger i en av de mysiga sofforna framför en av de två stora tunna skärmarna man kan se tv eller film på.

är runt fem minusgrader, alldeles lagom kallt, och rätt mycket snö. har inte gjort nåt speciellt annat än promenader, ätit god julmat och godis (bl a lakritskola som E gjort själv med lakritsstänger som ingrediens), spelat spel och umgåtts. testade lite skidor på längden idag men spåret, då det överhuvudtaget fanns nåt, var inte plant som jag helst föredrar så det blir nog bara vandring till fots framöver.

och eftersom jag tänkte men inte kunde säga god jul till dig innan julafton blir det en lite försenad sån hälsning nu istället.

Inga kommentarer: