tisdag, februari 10

tired of self.

rolig sida som dök upp idag när jag letade info på jobbet. lite jobbig att ta sig igenom :-) (nä, det gjorde jag inte.)

har fortfarande inte fått boken pepparkakshuset trots att den enligt säljaren skickades förra måndagen, alltså mer än en vecka sedan. teoretiskt sett kan den såklart ha försvunnit i posten. jag är mer förvånad över hur säljaren kunde ljuga för mig i telefon om att hon redan skickat boken men när jag ringde igen efter fyra dagar ändrade hon tidpunkten för när hon postat den. jag tänker vänta ett tag till innan omdömesskrivning och köp av boken på annat håll. trots detta, kanske man kan tycka, har jag ändå köpt ytterligare en bok (rädda felix: att skapa ett barn för att rädda livet på ett syskon) på tradera. intressant frågeställning det där, som även tas upp i allt för min syster. jag är själv kluven i frågan att rädda ett barn med ett nytt med risk för att det nya kommer känna sig utnyttjat.

glädjs åt M&P som fick en flicka i söndags.

annars har jag precis invigt min blodapelsinsäsong och är trött på mig själv; hur jag tänker, tolkar och reagerar på det minsta och mesta.

2 kommentarer:

Nancy sa...

Fick Pepparkakshuset i julklapp av brorsorna, vagar nog inte läsa den dock...rys, rys. Om du lyckas fa tag pa den sa far du säga om den är bra!

Lina sa...

hej nancy! såg först nu att nån skrivit nåt här...

jo, den vågar du läsa, som jag skrev i min lilla boklista här t h var inte själva deckargåtan så bra eller äckligt skrämmande som den kan vara i vissa fall.

vad gör/gjorde du förresten i sydafrika? semester?