söndag, mars 1

i ett land utan fleecetröjor...

...pratar man inte om väder.

precis som mia skäringer avskyr jag också yta. den likheten plus hennes öppenhet och hög igenkänningsfaktor var nog anledningen till att jag gillade hennes blogg så mycket. hittade den här artikeln idag och letade upp deras sommarprogram. trots att jag även avskyr väderprat just för att det för mig är själva essensen av kallprat gillade jag klara zimmergrens prat om just det i programmet.


att umgås för umgängets skull eller prata för pratandets skull är inte jag. visst, men ska inte var alltför kategorisk för sådant kan ibland leda till nåt mer, men generellt. på samma sätt som jag inte tycker att väderprat ger nåt tycker jag om frasen hur är det? om den som oftast ställs som artighets/slentrianfråga. man märker väl hur personen mår ändå eller så kommer det fram i sinom tid om man nu vill berätta.

för övrigt misstänker jag att jag kanske fått bihåleinflammation. hade först ont i ena överkäken och nu är jag öm under ögat och på kinden och även snuvig endast i den näsborren...

2 kommentarer:

Maria sa...

Usch, det gör ont med bihåleinflammation. Jag såg på din lästaböckerlista att du också tyckte deckarplotten var rätt banal i pepparkakshuset.

Lina sa...

ja, men idag känns det bättre så det tycks gå åt rätt håll. har aldrig haft det förut.

deckarplott var ett bra ord :-) letade faktiskt efter nåt annat än deckargåta.