onsdag, oktober 17

sånt vi gillar.

mycket skön vårvärme kunde anas i luften imorse. sånt gillar vi. mer sånt :-) trevlig middag på jensen med M igår, är nog det gemensamma i vår bakgrund och personlighet som gör att kontakten går så lätt att ta upp trots den långa tiden mellan gångerna vi ses. egentligen skulle M också kommit, tror vi pratat om att träffas, bara vi tre, i typ ett halvår nu...saker och ting tar tid när folk bygger upp trådar av liv omkring sig, men hon mådde inte så bra. vi bestämde dock en repris på jensen inom en relativt snar framtid. ringde mormor också, och gjorde hennes dag lite gladare och innehållsrikare. och det kändes bra att jag även ringde upp L, kände att det behövdes mer än några korta mejlrader den här gången. ibland finns där ett sånt speciellt oförklarligt samförstånd mellan oss. bara farmor kvar nu. men det är inget som gnager mot samvetet. och det är bra.

3 kommentarer:

beerbelly sa...

Svårare och svårare att få tid till kompisar och släkt ju äldre man blir verkar det som... det är trist.. man kan gör fel prioriteringar ibland.. eller så är det livet som prioriterar.
Jepp var kanonskönt ute idag.

Lina sa...

benägen att hålla mä på så sätt att det faktiskt inte alla gånger är man sj som gör prioriteringarna, utan "omständigheter man råkar ut för". dock alldeles för medveten om att alla inte tycker så.

Anne sa...

Känner igen det där när det är mycket och man vill vara lite överallt. Skönt att du räckte till!