torsdag, juli 9

gratis är alltid godare.

igår när jag kom hem hade jag fått en avi från aller förlag. märkligt, tänkte jag. hade inte beställt nåt därifrån och blev inte riktigt klok på det hela när jag hämtat paketet heller; i det fanns fyra böcker och en lapp med texten grattis till vinsten! kanske är det så att en viss mamma eller farmor skickat in nåt i mitt namn. återstår att höra! kul var det iaf och två av böckerna vill jag läsa: mig äger ingen av åsa linderborg och och piccadilly circus ligger inte i kumla av håkan nesser. (läste för övrigt i en recension att han skriver så att det blänker, vilket jag gillade. har inte läst nåt av honom förut.) övriga två var en homandeckare av jan mårtensson och nån antologi.

apropå gratissaker fanns det kartonger med gratis smakprov av jo äppel - och apelsinjuice vid kaffeautomaterna idag på jobbet och när vi var i malmö för ett par veckor sen hade finax lagt små müsliförpackningar där det vanligtvis bara sitter reklamaffischer. och näst sista dagen i båstad var det hamnfestival och där delade radio båstad ut gratis glass, inte bara till barn utan till alla som ville ha :-)

helgen är annars planerad. imorgon: träffa D med flickvän, troligtvis blir det parkteater på djurgården och sen middag på blå porten. lördag: femkamp och middag hos M&P i tullinge. ska bli kul att se deras dotter L igen som tydligen utvecklats mycket sen sist. söndag: E&K kommer till oss. känns rätt lagom mycket.

2 kommentarer:

Maria sa...

Har läst en van veeterendeckare av Nesser, inte så bra. Nu i sommar går dock en Nesserbok som följetong i Svd och den verkade så pass bra så att jag började följa den trots att jag missade de tio första avsnitten.

Lina sa...

intressant. återstår att se vad jag tycker då men jag känner liksom på mig att jag kommer gilla.