söndag, augusti 30

ute på utö.


tog alltså båten från årsta brygga med E&K igår. gick och kollade lite kring hamnen innan vi åt på utö värdshus. efterrätten som bestod av varma äpplen under madeltäcke med vaniljsås var helt klart godast då biffen var en aning för blodig. sen blev det cykling ned till ålö och vi blev varse att öns södra del är militärt skjutfält. kollade också in några bandvagnar som stod uppställda. jag blev dock lite förvånad över att det fanns så få hus på ön, nästan bara åkrar och skog, liksom. hade hört att det skulle finnas en hel del både bofasta och sommarstugor men jag undrar var alla höll till isf.

efter nästan tv
å timmar blev det en glassfika under tiden vi väntade på sista båten hem som gick 16:50. hemma igen vid 18 och det kändes verkligen att man varit ute hela dagen och att det blåst en del; jättetrött och ont i huvudet.

idag blir de
t en springtur efter frukost och i eftermiddag kanske konsert i brännkyrka kyrka. såg en annons i lokaltidningen att deras ungdomskör skulle sjunga sånger av eva dahlgren, coldplay och cornelis vreeswijk och blev intresserad.

uppdatering 19:05: konserten var jättebra, gav mig rysningar och ögon överfulla av tårar. av beröring. musik tar fram så mycket inom mig. framkallar och sköljer. just i stunden. här och nu. där och då.

Inga kommentarer: