fredag, juni 1

tack för att du plingar när du kör om på denna ← sida.

text på skylt en person hade bak på sin cykel. det där är så olika, vissa tycker man är dum om man plingar bara för att varna medan andra föredrar det. blir ju ändå komiskt med en sån ngt överdriven skylt. en annan cykelrelaterad sak: igår när jag skulle cykla hem och behövde torka av sadeln upptäckte jag att nån stulit den mikrofibertrasa som hängde i en liten nätpåse (stockholms stad delade ut såna till cyklister förra veckan) under sadeln. visst hade jag räknat med att den kunde bli stulen men kanske inte på jobbet och jag hade dessutom inte ens hunnit använda den ännu. 

om ett tag ska jag gå mot karlberg för att ta pendeln till södertälje och Js föräldrar. anna är också där med sönerna (de har kommit ned lite tidigare från östersund inför budapesttrippen nästa vecka). ser fram emot att sova på tåget, pendeln är ju som bekant så himla sövande för mig. kanske också lyssna på radio som numera finns i min mobil och hoppas att det dyker upp nån bra låt. en sån som ibland automatiskt får mina ögon att tåras.

2 kommentarer:

Maria sa...

Vilken radiokanal blir det då?

Lina sa...

lugna favoriter, energy, mix megapol. fast fick inte in ngn av dem, pappa hade bara förinställt P1-P4 och det tog sån tid att söka efter fler högre kanaler så jag nöjde mig. hörde en rätt bra av nån som hette moa lignell. googlade nu och såg att hon var med i idol :-) om du inte hört: http://www.youtube.com/watch?v=no-6W7m2MWU&feature=related