söndag, september 14

bröd med jättehård skorpa.

förutom att jag var på jobbet en sväng både idag och igår hann vi med födelsedagsfika hos bror M som fyllde år igår och lunch och promenad hos Å&H i rönninge idag. lagom mycket flängande.

blev lite brödbak igår också; P tipsade om en brödmix hon köpt på lidl så på vägen hem från M&P inhandlade vi det. när vi svängde ned på s:t göransgatan såg vi fem piketpolisbilar och massa poliser. jag kopplade inte direkt till fotboll utan tänkte på rån eller nåt, men det visade sig vara nåt strul på en pub som låg där och när vi sen tog 1:an till stora essingen såg vi alla poliserna igen. tänk vilka resurser som går åt!

tillbaka till brödet: enligt förpackningen skulle det gräddas i 220 grader i 60 minuter. tyckte det verkade lite länge men okej...kände inte att det luktade lite bränt när det gått typ 55 minuter och J kom in i köket. resultatet blev under omständigheterna ändå rätt okej: gott innanmäte men med världens hårdaste (gick inte att skära med vanlig brödkniv utan fick ta en mycket kortare) och lite brända skorpa.

2 kommentarer:

Sara sa...

men det är på svt 1 det är hockeykväll. singelmammor går på svt 2 kl. 21.30 =) så missa det inte ikväll!! /Sara

Lina sa...

he, så fel man kan ha då. tack så mkt för rättningen :-)