söndag, september 21

stockholm - rom tur&retur.

två varma dagar och en som gjorde oss rätt blöta. fint hotell, känns alltid lite lyxigt speciellt att bo på hotell och äta hotellfrukost. rom var ungefär som förväntat med mycket gamla byggnader och mycket människor. såg lite av det man ska såsom colloseum, pantheon, forum romanum, fontani di trevi, spanska trappan och petersplatsen men det maffigaste var nog det stora palatset som låg vid piazza venetia, den lilla promenaden jag och J tog bort från turistkvarteren uppåt förbi barnsjukhuset som gav oss en vy av rom ovanifrån och gårdagens middag som intogs på ett hotells takterass på nionde våningen. P fyllde år och det kändes lite lyxigare än vanligt att sitta där allihopa med utsikt över romnatten och skratta och dela ut presenter bland människor som inte förstod ett ord av vad vi sa utan bara serverade oss det vi beställde in. kanske hade att göra med min upplevelse av att när M&P är med uppfattar folk oss (hela familjen) annorlunda än annars. mer positivt speciella, helt enkelt.

coldplay-konserten i onsdags var bäst. slog alla förväntningar. ingen kan skifta så mellan högt och lågt, tyst och starkt, lungt och vilt som chris martin. går inte att beskriva känslan i kroppen när han sjöng alla gamla låtar som jag hade hoppats på men inte vågat tro.

1 kommentar:

Karro sa...

Vad härligt ni verkar ha haft det i Rom! :-) Du måste berätta mer nästa gång vi ses!

Ja, visst var det grymt på Coldplay och platserna var ju också kanon! Jag gick omkring hela torsdagen och var alldeles lycklig! TÄnk vad lite musik kan göra! :-)