lördag, april 7

påskaktiviteter...eller inte

Är på jobbet. Det är något speciellt med att vara här ensam. Tänkte på det när jag var här en kortis igår, bara att åka/gå samma väg en helgdag känns helt annorlunda. Eller att vara någonstans man inte brukar på en vardag.

Trevligt umgänge med K och L igår. Vi tog en promenad i det soliga fast inte-så-skönt-blåsiga vädret runt Råstasjön och Lötsjön. Populär promenadsträcka och jag vet inte om alla änder, svanar, kanadagäss och några andra fåglar jag inte vet namnet på, gör att den blir bättre eller sämre?! :-) Jag gick en bra bit själv igår också, så sammanlagt blev det närmare en mil, vilket känns idag, fast skönt.

Sedan åt vi lunch hos K och diskuterade diverse viktiga och oviktiga saker och när vi var på väg mot tunnelbanan efteråt råkade vi hamna bland massa människor som skulle se en viss fotbollsmatch på Råsunda. Några tjejer försökte sälja matchprogram till oss. Herregud, vi gick åt motsatt håll och såg vi ut som om vi hörde till de andra? Svar: nej. Ytterligare tecken på att en del inte förstår vad som är normalt brukligt okej beteende var att det såg ut som om en smärre brand ägt rum i tunnelbanenedgången, men det var tydligen bara några åskådare som roat sig.

Inga kommentarer: