lördag, mars 9

bortskämd med sol iaf.


utsikt på promenaden på väg in mot söder igår.

trevlig middag igår (med gott kött, goda röror och chevice, som är rå fisk marinerad i främst chili, lime och koriander, men den vi åt första gången för ganska precis ett år sen i lissabon var godare) och jag kände att jag kunde koppla bort jobbsituationen som råder nu, med andra ord: frånvaro av just det. har mest såna okonstruktiva känslor såsom besvikelse, avundsjuka, orättvist, värdelöst, otillräcklighet och brist på självförtroende. vet att man måste tänka och vara positiv, men just nu är jag inte det.

har nästan lyssnat klart på huvudjägarna nu, den är ju bara åtta timmar lång, ovanligt kort jmf med de ljudböcker jag lyssnat på hittills. minns inte att han var så välformulerad i fladdermusmannen; i början av boken blir jag både fascinerad och imponerad pga det! oväntad twist på slutet som höjer ett annars lite medelmåttigt betyg, ändå. 

idag var jag med pappa och niklas och åkte skridskor på östermalms ip. de hade stängt av aggregatet men det var rätt okej is ändå. och mkt sol. har tom fått färg i ansiktet av de senaste veckornas rikliga utbud av den varan. efteråt kollade vi skor på kängspecialisten; hittade inga, för den modell jag spanat på hade de flyttat till vildmarksmässan denna helg :( och åt på non solo bar på odengatan, mkt god sötsak och grillad macka som vi dock fick vänta i typ 40 minuter på. 

Inga kommentarer: