lördag, mars 23

trippel som i big pack :-)

skulle då vara skogsbär, jordgubb och vanilj, kanske :-)
nyaste färgglada vantarna från stadium. ville ha ett par som inte går så långt upp på handlederna eftersom jackan jag köpte i höstas har muddar som går rätt långt ned och då passade dessa bra.

vi var tio stycken på middagen igår och det var ovanligt trevligt att träffa kusinerna och faster med man (farbror?). tråkigt nog kom inte marcus&petra m rafael för han har haft krupp under veckan och de har varit på akuten med honom, även om han är på bättringsvägen nu. jag åt två förrätter: pilgrimsmusslor med blomkålspuré och granatäpple och jordärtskockssoppa. soppan var god men pilgrimsmusslorna inte mkt för världen; smakade inget förutom stekpanna! min faster jobbar som lärare i rinkeby och vi kom att prata om maten där som tydligen inte var halal. halalslaktad gös var dock ett roligt uttryck vi improviserade :-)

har hittat en ny favvoblomma förutom pion och det är ranunkel. påminner mkt om pion, tycker jag. de nya loka-smakerna som ses i det inlägget lockar dock inte. så fort jag är klar med tvättstugan här blir det solprommis med handling.

Inga kommentarer: