söndag, juni 23

kvavt.


vi tog en liten tur till fruängen idag, för att kolla in hur lägenhetsbygget fortskrider, via midsommarkransen och telefonplan dit vi gick, och sen tunnelbanan tre hållplatser från telefonplan. mkt nybyggt även i de områdena. stötte på ett av alla träd i söderort som invaderats av nån larv/parasit. tog med mig jackan eftersom det inte var soligt men den behövdes ju inte, kvavt som det är. vi har balkongdörren öppen på nätterna nu också.

köpte frukt i helgen och slogs av hur dyrt det är; 40 kr/kg för nektariner och den sortens äpple jag gillar bäst; jazz. bara äpplen (visserligen sju stycken) och nektariner kostade 70 kr tillsammans. 

J började kolla på tusenbröder igår och jag blev också intresserad trots att jag sett alla avsnitt tidigare. slogs igen av hur bra den serien är! finns på svt:s öppna arkiv.

lyssnade klart på bodströms sista idag, tyckte inte riktigt den höll måttet. nu längtar jag till keplers nästa, vet inte när den kommer men gissar på lagom till bokmässan i september så kanske vi får en glimt av dem där :-)


Inga kommentarer: