lördag, juni 8

strålande sommardag (när madeleine och chris gifte sig).

satt i Js knä och vände mig om precis när han skulle fota men det blev rätt kul. mina svårtämjda lockar syns väldigt bra :-)
 stockholm som bl a brudparet åkte i.

längst upp t v står daniel och victoria. andra gången han vinkar till mig :-) senast var när han själv gifte sig för nästan tre år sen.

promenad med Js föräldrar och erica&klas i bromma idag; vi tog 12:ans spårvagn ut till nockeby och gick sen längs vattnet tillbaka till alvik. mkt fina vyer! efter god lunch i alvik gick vi tillbaka till oss i gröndal, tittade lite på bröllopet på tv:n och gick sen ut och ned till vattnet igen för att se båtarna med madeleine (som var hiskeligt vacker)&chris och alla bröllopsgästerna som åkte förbi vid ekensberg på vägen ut till drottningholm. ett litet jippo med flera polis- och sjöräddningsbåtar  i närheten som motade undan andra privata som kom för nära. 

imorgon kalas i kista för niklas som fyller 27. som vanligt roligast att träffa rafael :-) som säkert är ännu brunare nu efter en vecka i italien, närmare bestämt i cinque terre där de varit och firat petras mammas 60-årsdag.

Inga kommentarer: