söndag, oktober 10

officially delicious.

blev en heldag borta igår: gick först till stadshagen på förmiddagen och tog tunnelbanan till kista där jag först kollade lite själv innan mamma kom upp. blev bara trosor för mig igår, men idag när jag och J var en sväng till liljeholmsgallerian hittade jag en sandfärgad kjol på h&m jag inte såg igår. strumporna jag egentligen var ute efter fanns dock inte, kan tycka att de borde ha alla strumpor och trosor i alla affärer och inte dela upp dessa i s k koncept som divided är.

iaf, sen gick vi hem provätandes de olika dumlesorterna jag hade köpt och valde ut vilka som skulle vara i den ena kladdkakan. blev bitar ur dumle stars, vanliga dumle samt lakrits. den sistnämnda blev en hit i dumlekladdkakan som slog
after eight-varianten. vi gjorde också helstekt fläskfilé med lök, paprika (lyckades igen skära mig rätt rejält i vänster pekfinger på samma ställe som flera gånger tidigare) och champinjoner samt bearnaisås i ugnen med pressad potatis till. niklas stod bredvid mig hela tiden och var med och sen kom farmor och marcus&petra också. förutom prat som vanligt kollade vi också bilder som jag hade med mig från warszawa och karpathos. i pappas paket fanns filmen anger management som han önskat, han lyckades med lite hjälp lista ut det från bilderna på kortet.

både farmor och vi ringde efter taxi efter avslut med (för mig) nya chips med gräddfils- och dillsmak som jag gillade skarpt. köpte hem en påse egna idag när vi var i liljeholmsgallerian (väldigt långt och jobbigt ord att skriva), annars är det skön slapparsöndag i mjukisar, vi har kollat på underhållande
ullared och ska fortsätta med lyxfällan efter att jag satt igång en älgskavsbolognese (som nog blir bättre av att koka ett tag) med ravioli fyllda med kronärtskocka.

Inga kommentarer: