söndag, maj 22

inkontinent på kaffesidan och kameler.

(karros roliga beskrivning av hur deras kaffemaskin på jobbet droppade från den sida man fick kaffe.)

igår eftermiddag bar det av till karro&martin i solna på trevlig och god middag. fick kladdig kladdkaka med grädde och ben&jerry-glass till efterrätt. karro vet ju att jag gillar att smaka nya smaker på diverse olika produkter och därför hade de köpt nya nordic water peace, sånt uppskattas :-) kände mig ovanligt pigg för att vara uppe så sent på kvällen; vi satt och pratade och skrattade och ringde inte taxi förrän kl ett.


lite bättre väder idag, kanske att sommaren äntligen kan komma tillbaka nu, jag var ute och gick i förmiddags, bl a förbi cirkus wictoria som slagit upp sitt tält och övriga läger (dvs x antal husvagnar) nere vid vid vattnet mot reimersholme, stod en lång stund och reflekterade över djuret kamel :-) de ser så roliga ut och speciellt när de ändrar ställning från sittande till liggande på sidan; benen stack liksom ut som pinnar rakt ut. sen gick vi förbi igen när vi var och handlade alldeles nyss.
köpte jordgubbar som såg jättefina ut men de smakade inte särskilt mycket. ska göra en smoothie istället genom att mixa bara hallon med banan innan jag börjar med maten som idag blir som en köttfärslimpa med enbärsbacon och smaksatt creme fraiche (icas champinjon&kantarell) i och med champinjoner ovanpå.

Inga kommentarer: