fredag, september 7

en inte helt vanlig torsdag eller årgångste.

lunch framför datorn idag. var på vårdcentralen igår igen iaf och läkaren tyckte jag skulle gå till en hudspecialist på ks och skrev en remiss dit och hon ringde även och pratade med nån där som tyckte jag skulle prova med en salva som innehöll både kortison och bakteriedödande för att se om det hjälpte bättre så länge. var inte på jobbet förrän strax innan tolv, och även om jag jobbade lite hemma innan jag begav mig till vårdcentralen känns hela dagen så annorlunda när man (jag) kommer till jobbet så mkt senare än vanligt. 

på kvällen trevlig middag på lao wai med karro och annika. jag såg ett tips om en koreansk restaurang som hette arirang men där fanns inte så mkt vegetariskt och då annika är vegetarian föreslog hon ist denna kinesiska vegetariska restaurang. goda smaker även om den rätt jag valde mest innehöll glasnudlar. hade önskat lite mer soja(köttfärs) och grönsaker som karro och annika fick i sin. plus för att de inte hade natriumglutamat (smakförstärkare) i maten (stod i menyn) och lite roligt att man kunde beställa årgånste :-) i kina är det ju vanligt att dricka te till maten men det gjorde såklart inte jag ;-)


efter jobbet idag ska jag gå till karlberg för pendeltågsfärd mot södertälje, vi ska fira Js pappa som nu gått i pension med att laga lite plockmat tillsammans.  

Inga kommentarer: