torsdag, januari 14

glucocard x-mini.

är så nöjd med att det nu kommit en miniversion av min blodsockermätare. för ungefär ett år sen var jag ju tvungen att byta märke till en större variant eftersom stockholms läns landsting nya upphandling av blodsockerstickor inte omfattade dem jag hade. nu finns alltså en mindre variant av samma märke som man kan använda samma stickor till. har beställt och väntar. för mig känns det viktigt att dessa grejer är så små som möjligt, tar ju med dem i princip överallt, oftast i väskan, men ibland även i fickan.

imorgon kommer Å&H hit på middag. blir blomkålsmos som vi inte ätit på länge. till det marinerad fläskfilé och champinjoner och morötter i ugn.

på lördag ska vi till E&K i hökarängen. K fyller 30 nästa helg men det blir firande med familjen denna helg eftersom J:s och E:s syster med familj från östersund är nere den här helgen då pappan och yngsta sonen ska vidare till göteborg sen angående sonens armprotes. gissar att det blir nån aktivitet med J:s familj även på söndagen men det är inte planerat ännu.

Inga kommentarer: