söndag, april 1

april, april.

mamma&pappa och niklas kom hit på oplanerad fika igår. mamma smsade och undrade vad vi gjorde i tråkvädret och då undrade jag om de ville komma förbi. uppmuntrande positiv energi som alltid

började packa till lissabon igår också och det var inte lika enkelt som till alicante för ganska precis ett år sen, då var det sommarkläder som gällde men oturligt nog har nu ett lågtryck kommit in över lissabon med både lägre temperaturer (12-16 grader) än vad det varit de senaste veckorna (har följt vädret och det har legat på 20 grader och sol konstant) och regn, så nu blev det lite dubbel/utifall-packning: paraply, gympaskor förutom ett par mer öppna skor och sandaler och både kjol, långbyxor och kofta och jacka.


avslutar med ett plus och ett minus:

+ för mjölkpulvret, eller det som kallas vitt, i kaffemaskinen på jobbet som sen förra veckan smakar mkt godare än tidigare. en nyans av grädde/fethet som inte fanns innan. mkt positivt :-)

- för
ur vulkanens mun av helena von zweigbergk som inte höll måttet. hade höga förväntningar men tror inte bara det var det, saknade lite mer vad som gått snett i annas och mats relation, nu var utgångsläget liksom bara att det var dåligt, nej, helt enkelt faktiskt inte spec läsvärd, enligt mig.

Inga kommentarer: