måndag, augusti 27

att vara en hsp är lite som att då och då få små slag mot solar plexus.

ytterligare en bild på en lite märklig syren. och denna blommade i helgen, slutet av augusti är inte direkt syrentider...

var ett rätt gedigen samling människor på rafaels namngivning igår; 27 vuxna och fem barn (varav en fem-veckors och en nio-veckors, båda väldigt små). trevligt att se vilka deras kompisar var. men vädret kunde varit bättre ;-) hade turen att sätta oss under det bättre av de två partytälten som inte läckte så mkt men det blev ändå kallt efter ett tag pga fukten. sån skillnad mot lördagens väder! 

och ännu kallare var det ju idag (plus dimregn), ångrade lite att jag cyklade först men som vanligt blev jag ju varm rätt fort. ser bättre ut, och lite varmare iaf, resten av veckan.    

förra veckans positiva känsla på jobbet försvann lite idag pga en viss person som jag tycker har svårt att vara tydlig i sin kommunikation och sättet han uttrycker sig på. jag tycker att du gjorde fel sa han åt mig angående en sak jag gjort enbart för att jag tolkat honom som att han ville att jag skulle göra det. sånt gör mig ledsen, speciellt eftersom han visar noll förståelse över att det kanske delvis iaf berodde på honom. kändes bättre sen på eftermiddagen när han hjälpte mig med samma grej, och jag vet ju att jag reagerar så här så lätt. samma sak med en grej J sa igår, har så svårt för att bli tillrättavisad angående saker jag inte tycker är okej, men samtidigt vet jag ju att jag gör likadant mot honom fast med andra grejer (som jag tycker är okej), vilket fått mig att ta det lite, lite bättre...men det kommer komma bakslag även där, det vet jag ju. 

2 kommentarer:

Maria sa...

Skriver under på rubriken. Kram

Ellen Pettersson sa...

Hej
Nu har jag en jätte mysig tävling på min blogg som du nästan måste vara med i ;) Jag lottar tillsammans med myTODDLER ut super söta mössor för barn. Ju fler som tävlar desto mer mössor lottas ut :) Välkommen att tävla! / www.alltomellen.blogg.se