måndag, augusti 6

önskan: att skratta från magen.


gud, så mörkt det blev ikväll när regnet drog in, jag tände ljus till middagen. 

var lite orolig över hur hemfärden skulle bli idag med tanke på väderprognosen men jag klarade mig fint. lunchen på balkongen på jobbet blev dock oväntat supervarm, sådär så jag kände att håret inte gick att ha utsläppt :-)

mejlade dr/författare elias palm idag och frågade när hans sista bok i trilogin skulle komma. efter en timme eller nåt sånt hade jag fått svar: vid årsskiftet. gillar den här direktkontakten man nuförtiden kan ha med författare (och andra med för den delen).

kollar på gamla bekantas facebook-sidor och det ger mig en så speciell känsla; gräset är grönare på andra sidan? en önskan om att vara annorlunda? tillbakafärd till en helt annan värld som var gymnasiet, där andra problem fanns och där jag minns tårar, absolut, men jag minns att skratten fanns där med. skratten - som nu infinner sig mer och mer sällan. och jag funderar över orsaker. lägger till och tar bort och föreställer mig. känns lite som iaf delvis mitt eget fel, det är som om jag inte vill (för att det är annat i vägen?), fast jag nu på senare tid önskar just det. skratta mer igen. från magen.

Inga kommentarer: