söndag, augusti 5

saltsjöbaden och solsidan.

vi gjorde en utflykt till saltsjöbaden och solsidan idag, var förvånad över hur fort det gick att åka dit. på bilden ses ståtliga grand hotel i saltsjöbaden. mkt fina, men framför allt mkt stora hus. vi missade freddie och mickans (från tv-serien) men såg i efterhand på kartan att vi passerat nära :-) 

har provat ett nytt recept på en grönsaksquiche som nu står i ugnen: "smeten" bestod av riven ost, philadelfiaost, ägg, grädde och rostat bröd i tärningar. ska bli spännande att smaka. chorizosalami och färska bondbönor (till skillnad från de dyra från kenya som annars bara finns överallt, dessa hittade vi i trosa i förrgår, förstår inte varför de inte finns överallt, iaf nu när det är säsong, som i italien t ex) till. 

lyssnade klart på elias palms andra bok idag och tyckte en grej på slutet var lite oförståeligt men annars var den bra. hittade ett klipp på hans hemsida där det framgick att det iaf ska komma en tredje bok om rättsläkare ella andersson!

imorgon börjar jag jobba igen, vilket känns helt okej. känns som om jag varit ledig i mer än tre veckor, även om jag tror att det kommer kännas kortare när jag väl är på jobbet igen. funderar dock på att vara ledig på fredag så isf blir det kortvecka.

Inga kommentarer: