måndag, november 26

automatisk aktivering.

yr:s prognos för imorse stämde inte så bra; skulle inte regna men jag tyckte det regnade precis en aning för mkt för att cykla, så jag gick in och lämnade hjälmen och fick sen gå till liljeholmen ist, för att fylla på sl-kortet (finns ju ingen sån automat i gröndal), sen tunnelbana till hornstull eftersom jag precis missade 77an och buss därifrån (med nummer 0, antagligen extrabuss) till fridhemsplan där jag hann ikapp 77an. sl hade gjort en smart ändring som jag gärna hade sett och även vetat om tidigare, nämligen att när man laddar kortet behöver man inte bestämma startdag utan det börjar gälla automatiskt när man åker på det. nåväl. ändå skönt att denna november varit så mild som den ändå varit. har nog aldrig cyklat så länge som denna säsong. 

- fortsatt småfebrig känsla imorse och pyttelite förkyld, tog tempen igår men hade bara 37.7, men när jag väl var på jobbet kändes det okej;
tungheten i huvudet var borta. 
- mina fingrar luktar fortfarande vitlök efter hack av sådan till rödbetssoppan jag gjorde i lördags. förvånas alltid över hur länge doften sitter i. 
- började lyssna på springfloden idag och insåg att tomas bolme som uppläsare/inläsare inte är min favorit.   

3 kommentarer:

bokkarameller sa...

Min absoluta favorit som inläsare hittills är Anna Maria Käll.

Lina sa...

henne har jag inte hört talas om. fick kolla upp och hörde henne lite på laudio.se; lät bra. jonas malmsjö är nog min favorit hittills.

bokkarameller sa...

Och honom har jag missat:)