fredag, februari 15

norton är väl mer eller mindre känt för att äta alla resurser det kan få tag på.

jag ser en varning från fbi eller polisen som ber mig skicka pengar. två roliga uttryck jag hittade när jag googlade lite nortoninfo, nämare bestämt om det går att flytta en licens från en dator till en annan (och det går, men först måste datorn registreras på manage.norton.com). enligt andra kommentarer skulle det inte heller längre stämma att antivirusprogrammet slöade ned datorn.

i förrgår lagade jag ett hål i en tand för första gången i livet, med bedövning och borrning. redan förra året var det tendens till karies där, på hörntanden framför visdomstanden på ena sidan i nederkäken, där det är väldigt svårt att komma åt att borsta pga hur visdomstanden kommit upp, så det var ingen överraskning direkt. jag var ganska nervös innan men det hade jag inte behövt vara. såhär i efterhand tycker jag det är mer obehagligt att ta bort tandsten än det var att få bedövningssprutan.


middag hos ma&pa imorgon är planen, hoppas att min förkylning inte blir sämre. J har ju varit hemma i tio dagar med influensa, hosta och sen förkylning, men hans började inte med förkylning så jag tror inte det är samma. lite intressant att jag bara är snuvig och har halsont på den sida jag fick bedövning i i förrgår.

Inga kommentarer: