tisdag, februari 26

kalkonklubbor.

före- och efterbild på kalkonklubborna som innehöll mkt ben. den nedersta ser ut som en kladdig målning :-)

middag igår, och idag, med minimal arbetsinsats och sånt gillar vi :-) var fryst bladspenat i botten, två biffiga kalkonklubbor (som vi hittade på city gross) och överst gratängcrème franska örter från skånemejerier. in i ugnen på 175 grader och då tog det väl drygt 1 timme innan innertempen var uppe i 70 grader. första gången jag testade både kalkonklubbor och crèmen och det smakade sådär. tror klubborna var inne en aning för länge dock för det visade sig sedan att termometern gått sönder :-)

nu jag har läst ut den tredje boken, fjällgraven, i hjorth&rosenfeldts deckarserie om psykologen sebastian bergman och hans kollegor på riksmord och verkligen fastnat för karaktärerna, vilket inte alltid är fallet med stigande antal böcker i en serie. denna bok var nog den bästa och jag väntar på den fjärde som jag är rätt säker på kommer, för denna slutade med värsta cliffhangern...

nu molanders på svt play. väntar bara på att både fanny och olof ska vara otrogna på var sitt håll, det var min första tanke direkt när den manliga kollegan dök upp på fannys jobb och när olof träffade prästen. 

blodigaste apelsinen denna säsong :-)

1 kommentar:

Nina sa...

hittade den på accessorize :D