söndag, april 4

stora skuggan, västerbron, globen och stora essingen t&r.

i fredags, efter fixning av cykel, åkte vi till lappis och stora skuggan och promenerade där, hade faktiskt aldrig varit där och gått tidigare. solen tog förvåndsvärt i ansiktet både då och igår när vi gick en statsrundtur (söder - västerbron - kungsholmen - lilla essingen - essingeleden) och sen var hos J:s föräldrar.

imorse bakade jag kakan till lunchen imorgon (den blev väldigt fint påskgul), städade och förberedde lite mer inför lunchen. J åkte till sin kompis D utanför södertälje och jag tog sen en kort tur till globen, kollade på linbanan som gick väldigt sakta upp och ner och blev förvånad över hur trevligt och stort globen shopping är. har inte varit där på jättemånga år. gick av en slump också förbi marcus jobb, han har nyligen bytt och jobbar nu på aftonbladet, jag visste ju att han jobbade vid globen men inte var. hittade också en ben&jerry's glassbar så den kommer jag nog återvända till :-)

reseletandet har fortsatt...utan resultat än så länge...och fortsätter.

tillägg 17:22: blev att vi gick en runda till stora essingen efter att J kommit hem, var ju tidvis riktigt skönt idag också. finns verkligen några vrålåk till villor på den ön, och med priser därefter pga läget till stan. stegisstatus: 15 263.

Inga kommentarer: