lördag, juni 25

mannen på bilden heter walther och ska snart mottaga ett företag från en jude :-)

jag och J har de senaste dagarna skojat om och hittat på massa historier och uttryck med utgångspunkt från hans villius-citatet: mannen på bilden... och om det handlar om mig byter vi till kvinnan... rubriken syftar alltså på silvias pappa, judarna fick ju inte driva företag under nazitiden och silvias pappa, som var medlem i det tyska nazistpartier, fick ta över ett. J säger allt med tysk bryning, vilket gör att det blir ännu roligare :-)

läste om blomkålsris på matplatsen och kom på att jag kunde riva i lite fänkål också. man river alltså grönsakerna först och kokar dem sen väldigt kort tid. gjorde som tillbehör till lax med citron- och dillkryddmixtopping
idag. tyckte dock inte det blev särskilt gott, blomkålsmos smakar bättre. tänkte gå på apoteket idag också, för att beställa infusionsset och reservoarer till pumpen, när jag ändå handlade laxen i liljeholmen men det var helt stängt (bara mataffärerna öppna), så det får bli en tur dit imorgon också. såg ett par potentiellt intressanta skor i deichmanns skyltfönster, så tänkte även kolla in dem.

Inga kommentarer: