lördag, maj 25

slut på "ledigheten".

på måndag börjar jag jobba igen efter att ha varit hemma (arbetssökande) i tre månader. blandade känslor. skulle lätt kunna vara hemma resten av livet, som det känns i dagsläget. noll problem med att fylla dagarna, vilket en del har svårt att förstå; vad gör du eg? ja, det kan jag också undra :-) bloggar (inkl bildfix), läser ganska många andras bloggar, mejlar, surfar på andra saker (den totala datortiden kan bli väldigt lång om jag inte begränsar mig :-)), promenerar, läser, sover middag (ibland, har väl hänt ett par ggr dessa tre månader), tränar lite grand, kollar i affärer och handlar i en del, umgås med folk, lagar mat. det låter ju så lite när jag listar det så här men det är så enkelt för mig. tyvärr funkar det inte ekonomiskt att leva så i längden. 

ser varmt ut ute men tror kanske solskenet bedrar lite. har bara lagat mat sen frukost (och suttit lite vid datorn), bara där ett exempel på att tiden flyger iväg, J ska till rindö och träffa kompisar så jag sa att jag kunde laga mat (köttfärsbiffar med potatismos och kokta knippmorötter från matkassen, men jag har modifierat till palsternacks- och potatismos, ett par sardeller i biffarna och fond i gräddsåsen) så vi ska hinna äta innan, annars skulle vi inte ätit så tidigt. ska till mamma&pappa imorgon. mors dag och om vädret tillåter invigning av uteplatsen de förnyat och byggt ut lite grand. och träffa rafael igen :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

här på webben bloggen kommer du att se ett stort utbud av de senaste nyheterna om [url=http://apple-televizor.ru/]http://apple-televizor.ru/[/url]

Anonym sa...

I read this piece of writing completely about the comparison of latest and earlier technologies, it's amazing article.

my web page ... “eat your fruits and vegetables”. now