fredag, mars 16

bildbevis


Angående tussilagotillkännagivandet i dagens första inlägg. Någon fuling :-) hade varit där och plockat och det fanns inte precis jättemånga från början heller, vilket resulterade i ett nettoöverskott på några enstaka tussar.

5 kommentarer:

Maria sa...

Vilken vacker bild, har du tagit den själv?
Jag var just ute och plockade en liten bukett tussilago på tomten och satte i en vacker vas på köksbordet. Som alltid kommer jag dock fram till att tussilago inte är en särskilt vacker blomma, men ändå väldigt känslomässigt viktig eftersom det är den första vårblomman (i alla fall om man ser till de vilda och inte konstlade som krokus och snödroppar:)

Lina sa...

Jepp, har tagit den själv, annars vore den per definition inget bildbevis?! ;-)

Kul det där med att du plockade och satte i vas. Jag plockar aldrig blommor längre. Vuxenpoäng till dig, tror jag :-)

Maria sa...

Men är det då inte just barnpoäng jag samlat, lite barnsligt att plocka blommor? Eller så finns det en gräns, när man inte är barn längre men plockar blommor, då ger det vuxenpoäng?!

Lina sa...

Du sammanfattade det ganska bra själv :-)

För övrigt är blommor ett ganska orepresentativt område att mäta vuxenpoäng hos mig, eftersom jag är rätt ointresserad av att ha sådana själv. G tycker jag ska införskaffa men jag är svårövertalad :-)

Maria sa...

Jag är emot gröna växter (utom en häftig jag fått av mamma) men jag håller med G. Köp en orkidé, de kan bidra med mycket glädje. Man behöver inte vattna dem så ofta och så kommer ju de vackra blommorna. Vi har en nu med vita blommor (säkert 15 utslagna och fem knoppar), och jag som inte ens är bra på att sköta blommor.