lördag, oktober 27

en social praktiker.

(efterfrågat i en jobbannons). tyckte det var lite kul för hur är en sån? just det där med att vara en praktiker, social är väl lättare att förstå. menar de motsatsen till en teoretiker? hur ska man t ex beskriva att man isf är en praktiker?

köpte en ny kofta på indiska igår. inte världens bäst bild men den går i rött, lite retro och väldigt mjuk. provade den en snabbis redan i torsdag men sög på den till igår :-)

skulle eg gjort en utflykt till siggesta gård med maria och flickorna idag men jag kände inte att jag mådde tillräckligt bra för det så det får vänta. känner mig varm och tung i huvudet, så som jag får ibland. kanske mest trötthet denna gång. imorgon ska vi dock se kropps- och organutställningen body worlds på tom tits med Js familj och sen hem allihop till föräldrarna. ska nog gå bra då det inte känns lika viktigt att orka vara social, om jag träffar maria vill jag orka prata engagerat :-)

tillägg 16:06: vacker instrumental låt med the sounds. kollade lite på schulman show där maja ivarsson var gäst och lyssnade lite på hennes röst igen, hon har verkligen ett speciellt signum i sin röst och jag gillar många av låtarna. denna hittade jag av en slump, vet inte riktigt hur men spotify spelar ibland slumpmässigt av den artist man spelade senast. hade inte heller hört lost in love tidigare.  

2 kommentarer:

Maria sa...

:) vila på idag och njut lite av det fina men kalla höstvädret! Har just varit på barnvagnspromenad. Med vinterjacka på var det jätteskönt.
Ska bli kul att höra vad du tycker om utställningen.
Kram

Lina sa...

tyckte det var skönt även utan vinterjacka ;-)