onsdag, oktober 31

gnistrande. gränsdragning; vad är okej och vad blir konsekvenserna? för dig resp för mig?

 ytterligare en vacker höstbild (från i helgen)! jag gillar inramningen.
och den undre är från fotosessionen vi hade i rålis för ungefär två år sen. kast med lövhög :-)

återigen det där med gränsdragning. vad är okej att säga och göra till/mot den andra/andre. ord som sårar mig så och gör mig både arg och ledsen. så säker på de känslorna. att jag identifierar rätt. men gällande vad som är okej måste jag tänka, jag känner vad jag känner direkt, men vad som står bakom och vad som inte är okej och vad jag kanske behöver ta till mig behöver jag tänka över. även om jag har gråten precis innanför ögonen och ilskan hamrande i bröstet då jag gör det. för mig är impulskontroll en fråga om att vara vuxen.

börjar bli rätt tröttsamt med långa dagar nu, andra veckan med ca 10-timmarsdagar på jobbet och det känns inte som om jag hinner med så mkt annat. visste att det skulle bli så här i ungefär två veckor då jag avlastar en kollega med det jag kan i en försöksserie hon håller på med så inte hon får mer än mastodontdagar. men ändå. nu dags för hemfärd. fortfarande mest cykel, ett par dagar till, spec skönt när det blir sent. men i fredags och idag åkte jag på remsa eftersom det var så halt. och iförrgår och igår blev jag blöt ist :-) i måndags var blåsten så stark att jag fick leda över västerbron, inte ofta det blåser så.    

blev lite besviken på
body worlds i söndags; organen och kropparna kändes liksom mindre verkliga när allt blod var borttaget och de var plastinerade än jag hade förväntat mig. men ändå välgjort och intressant. 


förresten skulle det vara intressant att veta om det är några andra återkommande läsare (än maria :-))? ser ut så på besöksstatistiken.  

3 kommentarer:

Åsa sa...

Jag följer dig, trodde du visste det? :) Hoppas det är ok..

Karro sa...

Och sen brukar ju jag ofta kika in. :-) kram på dig!

Lina sa...

åsa - visste jag inte, men självklart okej :-) denna blogg är öppen för alla.
karro - jo, glömde ju bort dig :-)