måndag, oktober 8

tre dagens.

mat: kyckling (marinerad i olja och kryddor efter ugns- stekning), fetaost, polkabetor och ungsrostade kikärtor. den här typen av sallad som man kan variera i det oändliga tröttnar jag aldrig på.  

snacks-tips (som jag läste på en annan blogg): frysta blåa vindruvor. blir en väldigt speciell cool konsistens och de smakar sötare än annars. de ligger i skålen och tinar lite tillsammans med frysta jordgubbar. på bilden skymtar också ett fint armband jag köpte i salou.

inköp: lilla fickdagboken 2013 (röd). 82 kr fick jag betala för den på svanströms, hittade inte på åhléns där jag ville minnas att jag köpte förra året, vilket jag för ovanlighetens skull inte kunde kolla upp i bloggarkivet, däremot att jag betalade 69 kr då :-) köpte även ett par byxor på åhléns (mörklila). ville eg först ha mörkblå men de fanns inte i min storlek så då tog jag lila ist. tror det blir bra.

2 kommentarer:

bokkarameller sa...

Köpte en fickalmanacka i helgen för knappt 60kr, en svart. Blev sugen på ett par blå manchesterbyxor när jag läste ditt inlägg:)

Lina sa...

tror inte de hade några snygga blåa manchester på åhléns iaf. bara såna där lite gammeldags bred manchester, typ.