torsdag, april 28

jeanskjol funnen.

åkte till tullinge igår eftermiddag för trevligt trädgårdshäng och god middag med min kompis maria och hennes söta 2-åriga dotter som underhöll oss :-)

i förmiddags var jag på (gamla) jobbet och
lämnade tillbaka nycklar och passerkort och sen blev det oplanerad shopping (kläder) och planerad (mat) i västermalmsgallerian på hemvägen. hittade både en jeanskjol som jag gillade jättemycket och letat ett bra tag efter och ett par korta ljusrosa shorts som också satt jätteskönt, båda på h&m:

känns lite konstigt att det är valborg på en lördag i år. måste väl vara sju år sen (alla dagar flyttar väl en dag frammåt/år?) sist men det känns som första gången, kan bara minnas att valborg varit på vardagar. vi brukar ju vara hos farmor men på lördag blir det i trolldalen på lidingö hos marcus&petra istället, och farmor kommer dit. de har fixat mycket på tomten och i huset och ville att vi skulle komma dit och titta. jag ska göra en matig sallad med rökt lax, guacamole eller avocado, spenat, gurka, små ärtor och marinerade kronärtskockor att ta med och mamma ska fixa efterrätt.

Inga kommentarer: